| E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? | |
|
+4Klajdi_Dr Angel flutura Cun_Lacian 8 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Cun_Lacian Antare aktiv
Numri i postimeve : 200 Age : 40 Vendbanimi : Kudo Registration date : 20/08/2008
| Titulli: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Mon 25 Aug 2008, 15:32 | |
| Dashuria e pare ndodh thuajse te te gjithe ne moshen e adoleshences. Sigurisht pasojne puthjet e para, lotet e pare por mbi te gjitha fotoja e pare e dhuruar. Do te kisha shume deshire, nese ju do te tregonit me sinqeritet nese e ruani ende ate foto? | |
|
| |
flutura Antar i nderuar
Numri i postimeve : 465 Age : 42 Vendbanimi : E rrethuar nga engjujt Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Sun 31 Aug 2008, 00:29 | |
| do te kisha shume deshire ta ruaja por te them te drejten nuk mundem sepse me behet fiksim pastaj ndoshta mund ta dua me shume keshtu qe te gjitha kne perfunduar ne zjarr... | |
|
| |
Angel Super admin
Numri i postimeve : 1618 Age : 40 Vendbanimi : Durres hobi juaj : operator / futboll Registration date : 20/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Sun 31 Aug 2008, 00:35 | |
| Jo nuk e ruaj po mund te them se e kam harruar fare dhe kjo si rrjedhoje e nje personi qe me beri ta harroj | |
|
| |
Klajdi_Dr Admin
Numri i postimeve : 1078 Age : 34 Vendbanimi : Durres hobi juaj : Futboll Registration date : 23/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Sun 31 Aug 2008, 15:09 | |
| Un Per Vete Se Ruaj Se Eshte Dicka Qe Nuk Me Perket Me Perderisa Jemi Ndare | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Thu 04 Sep 2008, 20:34 | |
| nese e ruan foton.... lendon ne infinit veten.... keshtu qe mendoj se eshte me mire mos ta mbash me..... |
|
| |
PubliC_EnemY Antare aktiv
Numri i postimeve : 168 Age : 33 hobi juaj : sex,tv,libra Registration date : 22/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Thu 04 Sep 2008, 21:14 | |
| Me te thone te drejten E kam foton..dhe sa her qe e shof (ndonjeher aksidentalishte) e kujtoj...shkaku mund te jet sepse jam akoma adoleshent dhe kam pas shume mardhenie te mira dhe mbas qe jemi "ndare" kemi shoqeri te mir | |
|
| |
durrsaku001 moderator
Numri i postimeve : 1009 Age : 40 Vendbanimi : parma,itali hobi juaj : futbolli Registration date : 23/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Sat 06 Sep 2008, 12:22 | |
| te thuash te drejten dashuria e pare ngelet dashuria e pare.sado qe foton nuk e ruan prap ne kujtimin tend ngelet nje pjese e imazhit te partnerit/es te pare.keshtu e mendoj un......... | |
|
| |
pleshti Antar
Numri i postimeve : 21 Age : 39 Vendbanimi : here anej e here ktej !!!!!!!!! Registration date : 09/09/2008
| |
| |
flutura Antar i nderuar
Numri i postimeve : 465 Age : 42 Vendbanimi : E rrethuar nga engjujt Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Wed 21 Jan 2009, 05:05 | |
| Une ia pata vene zjarrin po per dreq lali ime se di se ku e gjeti dhe ma dergoi e tash ma solli ne mendje imazhin .... | |
|
| |
Angel Super admin
Numri i postimeve : 1618 Age : 40 Vendbanimi : Durres hobi juaj : operator / futboll Registration date : 20/08/2008
| |
| |
babydoll moderator
Numri i postimeve : 1264 Age : 39 Registration date : 25/10/2008
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? Thu 22 Jan 2009, 10:55 | |
| Une i kam fshi te gjitha fotot qe kam pas ! tani me kane ngel vetem gjerat materiale te tij por qe i kam mcef mos ti shof | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? | |
| |
|
| |
| E ruani foton e te dashurit/dashuret tuaj te par ? | |
|