Cun_Lacian Antare aktiv
Numri i postimeve : 200 Age : 40 Vendbanimi : Kudo Registration date : 20/08/2008
| Titulli: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Mon 25 Aug 2008, 15:37 | |
| Pershendetje ... Desha t'ju pyes se si joshni (ne menyre spontane dhge te pamenduar,natyrshmem se ju ka fal Zoti joshes,apo joshni vetem kur doni vertet te joshni duke vene ne pah cilesi qe me njerez te tjere nuk jua fershellen ti perdorni,pra duke u nisur nga nje qellim) Dhe akoma : Ju duket gje e keqe te joshesh dike me dinakeri,duke i thene ate qe don te degjoje,duke i treguar pjeset e tua qe mund ti pelqejne,duke u veshur ekzaktesisht si don,duke analizuar "gjahun" dhe duke i dhene ate qe do??? Apo limitoheni te jeni vetvetja(kujdes kjo eshte sakrifice e madhe sidomos per nje femer) dhe jeni me personin qe ju pelqen "te vertete" me cilesite dhe difektet? Une kam shpikur nje teori.Kur njof dike qe me intereson bej te pamunduren qe ti tregoj gjithe difektet e mia,po i pelqeva edhe me difektet dmth se eshte burri i duhur.Ah,deri tashi nuk ka funksionu me asnjeri,po une nuk merzitem.. | |
|
pleshti Antar
Numri i postimeve : 21 Age : 39 Vendbanimi : here anej e here ktej !!!!!!!!! Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Thu 11 Sep 2008, 22:31 | |
| ouuuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
flutura Antar i nderuar
Numri i postimeve : 465 Age : 42 Vendbanimi : E rrethuar nga engjujt Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Thu 29 Jan 2009, 17:57 | |
| hahaahah une e kam nga natyra kam ate aftesi te josh edhe ata qe behen sikur nuk ta varin fare ehhehehe | |
|
babydoll moderator
Numri i postimeve : 1264 Age : 39 Registration date : 25/10/2008
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Fri 30 Jan 2009, 09:39 | |
| Mua me ndodh ndonjehere spontanisht . e bej pa dashje tek dikush qe m terheq. por qe ne njefare menyre quhet joshje. | |
|
durrsaku001 moderator
Numri i postimeve : 1009 Age : 40 Vendbanimi : parma,itali hobi juaj : futbolli Registration date : 23/08/2008
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Fri 30 Jan 2009, 15:37 | |
| per mendimin tim ai qe se ka per natyre domosdo qe do e bej per te mashtruar | |
|
babydoll moderator
Numri i postimeve : 1264 Age : 39 Registration date : 25/10/2008
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? Sat 31 Jan 2009, 09:19 | |
| Varet me ca qellimi e josh tjetrin/en. Nese nisesh qe ne fillim me mendimin qe do e "mashtrosh" atehere normalisht quhet mashtrim . NEse ajo ndodh natyrshem ,ndodh e paparashikuar .thjesht ndodh . | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Joshja: Mashtrim apo natyre ? | |
| |
|